Edgar Chopikyan bezoekt migrantenkerken

Edgar is een Armeense student van 29 jaar oud en studeert aan de Evangelisch Theologische Academie (ETA).

Het aantal migrantenkerken in Nederland groeit sterk. Het CVB heeft meer dan 700 adressen in zijn bestand, maar dit aantal is zeker niet volledig. In Nederland wonen meer dan 700.000 christenmigranten. Onder hen is een grote honger naar het Woord van God.
Edgar bezoekt migrantenkerken om hen bekend te maken met de online applicatie van de StudieBijbel. Hij legt u uit hoe je Bijbelstudie kunt doen aan de hand van de online StudieBijbel. Iedere deelnemer krijgt een maand lang gratis toegang tot de applicatie.

Wanneer u lid bent van een migrantenkerk en interesse heeft voor een bezoek van Edgar, neem dan contact op met ons kantoor, info@studiebijbel.nl of bel Edgar via 0644567388.

Comments:0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *